RENEWAL PERCUMA SHAKLEE

Tak ada orang yang suka suka nak bagi duit jika sesuatu itu tidak berfaedah untuk dia. Kan! Sama lah jika kita perlu renew sesuatu yang tak perlu.

Kalau kereta , roadtax perlu direnew setiap tahun. Lesen memandu, Lesen perniagaan. Semua tu berfaedah kan! Jadi, kita sanggup keluarkan duit untuk meneruskan lesen tersebut.

Tapi, jarang semua yang berfaedah tu diberi renewl percuma. Betul tak? pernah renew lesen percuma? Saya sendiri pun tidak pernah

RENEW PERCUMA SHAKLEE

Tetapi, di Shaklee, betapa murahnya hati shaklee ni, menyediakan renewal keahlian dengan percuma. Supaya ramai orang menikmati faedah menjadi ahli shaklee.

Sebab, kita tak tahu bilakah keahlian kita ini membuahkan hasil duit . Jika kita meneruskan keahlian, kebarangkalian untuk dapatkan cash rebate masih lagi terbuka. Kerana itulah, renewal ini sangat penting.

Ada orang, yang tidak kisah keahliannya terbatal. Dan beliau mencadangkan kawan kawannya untuk membeli shaklee dengan orang lain. Dan tiba tiba, kawan yang selama ini membeli shaklee dengan beliau, akhirnya mendaftar ahli dan menerima cash rebate dari shaklee, berganda ganda. Untung buat mereka yang mengambil peluang mendapatkan cash yang disediakan oleh shaklee ini.

Tambahan pula, RENEWAL KEAHLIAN shaklee adalah percuma jika setiap tahun paling kurang kita membeli 1 item produk shaklee. Kita perlu memaklumkan supaya shaklee RENEW KEAHLIAN kita dengan pembelian kita tersebut.

Secara automatik, terus keahlian kita diteruskan tanpa kita membayar apa apa kos renew. Produk yang dibeli juga boleh beli yang murah atau mahal. Minimum RM 30 Barang shaklee yang dibeli untuk RENEW KEAHLIAN. Anda dapat barang, dan RENEW percuma tanpa menambah apa apa duit pun.

UNTUNG KAN! Shaklee memang baik. Dan sebagai ahli, anda boleh meninjau telegram shaklee ini untuk semua informasi dan untuk informasi katalog produk juga ada di link panduan produk. dan untuk saranan saranan yang lebih lengkap , boleh di link artikel shaklee today dan segala poster PDF lengkap ada.

TRIP 2024

Dan berita baik buat semua yang RENEW AHLI SHAKLEE, sebab anda berpeluang dibawa ke TRIP ini. Secara PERCUMA

Ya! Shaklee menawarkan banyak peluang untuk dicapai. Antaranya, Anugerah penhgargaan diatas pentas (trofi, mock cheque dan lain lain) , juga bonus kereta dan bonus percutian.

Maka, jangan lupa RENEW KEAHLIAN shaklee anda dengan PERCUMA, dan anda bakal nikmati semua ini.

Jom sama sama dapatkan cash rebate dari Shaklee

Ada banyak lagi yang disediakan oleh shaklee termasuk training, kelas kelas dan poster poster menarik untuk digunakan.

Kelas training 20 May 2023

Insha allah kita boleh jadi lebih baik , selepas belajar. Sebab semua orang disini bermula dengan kosong.

Jom!!! Hubungi saya terus di wasap

NextlevelBlogging

Shakleetriumph2023

shakleethrive2023

SetRahmahShaklee2023

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s